old lobby not working

Discussion in 'Bugs & Glitches' started by GOBBY, May 16, 2018.

  1. GOBBY

    GOBBY New Member Bazinga

    FatChips:
    4,612,329.96
    hi, the old lobby is not working in firefox, ie, or google chrome
    here is the error message :
    PHP Notice: Undefined variable: Name in C:\inetpub\wwwroot\html5\pokerlobby.php on line 156

    wayne.
     
  2. HappyKampr

    HappyKampr New Member AMIGOS

    FatChips:
    1,739,600.65
    I get the same message using Chrome and I really like using the Old Lobby.
     
  3. FatCat

    FatCat Administrator Staff Member Test

    FatChips:
    492,646.30
    Yea, sorry about that. I updated some things last night, from new poker files, SSL, DNS, IP changes (stayed up till 4am). The old lobby wasn't compatible with the new updates as it didn't have some of the updated features. So it won't work right out of the gate. Before the tables did not support a secure connection over ssl. Now the tables are using ssl the old lobby didn't support it. I did not know anyone used the Old lobby, so I didn't think to update it. the new lobby works, with the exception of chat (not sure why the lobby isn't finding the chat files...).

    Turney Registration Is Fixed though as well as the firefox link. Just no chat support atm...
     
  4. CoachesCorner

    CoachesCorner New Member Chief RoyalRUSH

    FatChips:
    1,760,147.48
    The old lobby was used because in seat 7 ( 9 oclock on the table) you cannot see the suit of your cards... when the team tag was added it blocked the card suits. So by using the old lobby without the team tags you could read what suit you have, If that option is no longer possible then unless changes are made the player in that seat is just going but card denomination not suit and is at a severe handicap
     
  5. FatCat

    FatCat Administrator Staff Member Test

    FatChips:
    492,646.30
    It's all fixed now, just didn't know it was used.

    I'll look into fixing that issue on seat 7 (or move the cards in general).
     
  6. MissMousse

    MissMousse New Member Chief Bazinga

    FatChips:
    2,098,473.94
    Joe, thank you for the update.
     
  7. FatCat

    FatCat Administrator Staff Member Test

    FatChips:
    492,646.30
    Fixed, the 9 o'clock seat was 8 pixels higher than it should have been :rolleyes:. I'd Suggest clearing your cache tho, you won't see the change if your computer stored a cache of the site and files.
     
  8. MissMousse

    MissMousse New Member Chief Bazinga

    FatChips:
    2,098,473.94
    just played in the 2pm game. i had to use the old lobby to play.
     
  9. MissMousse

    MissMousse New Member Chief Bazinga

    FatChips:
    2,098,473.94
    will need help in clearing cache on a Mac again please
     
  10. FatCat

    FatCat Administrator Staff Member Test

    FatChips:
    492,646.30
    What Browser?
     
  11. GOBBY

    GOBBY New Member Bazinga

    FatChips:
    4,612,329.96
    many thanks
     
  12. GOBBY

    GOBBY New Member Bazinga

    FatChips:
    4,612,329.96
    mobile lobby is saying access denied, i use mobile lobby to register for tournys
     
  13. BigC

    BigC New Member RoyalRUSH

    FatChips:
    2,612,035.95
    If we have to clear cache time to time it might work for those that don't know how to make it a sticky....
     
  14. GOBBY

    GOBBY New Member Bazinga

    FatChips:
    4,612,329.96
    ive just tried to register for a tournament i openned all of the lobby's but was unable to register in any using chrome.
    here is a few screen shots.


    I managed to register using Internet Explorer (poker lobby)
    I will test all the lobby's with ie and then with firefox and let you know my findings
     

    Attached Files:

  15. FatCat

    FatCat Administrator Staff Member Test

    FatChips:
    492,646.30
    The mobile i know is having issues, I did delete the mobile img, as it contains the string to play poker.

    All the images are the FreFox link though
     
  16. snafu

    snafu Member

    FatChips:
    1,808,182.15
    why am I getting old lobby tables in new lobby??? also chat not working right. only shows player chat and no dealer chat. thanks
     
  17. FatCat

    FatCat Administrator Staff Member Test

    FatChips:
    492,646.30
    Old lobby tables in new lobby - I forgot to remove the files.

    Dealer chat - Check the settings, the gear icon at the bottom left. if the box is white, that means its checked. by default it is set to ignore it.
     
  18. GOBBY

    GOBBY New Member Bazinga

    FatChips:
    4,612,329.96
    i tested ie and fireox both work fine in all lobby's except mobile.

    none work in chrome for me, but for others it works.
     
  19. FatCat

    FatCat Administrator Staff Member Test

    FatChips:
    492,646.30
    Mobile should now be working as intended.:D
    Chrome is mainly what I use, and it's the first thing I use test with, so it should work. :confused:
     

Share This Page


  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.