SUPER SUPER FRUSTRATING !!!!!!!!

Vicvector

New Member
Aug 24, 2017
183
100
FatChips
1,414,119.79
67
Shasta Lake
FatChips
1,414,119.79
#1
OK, so I had problems with Edge working with site. I just downloaded Chrome so I could play here. Guess what ? I'M GETTING THE SAME COOKIE MESSAGE WHEN I TRY TO LOG IN. YES CHROME IS SET TO ACCEPT COOKIES. If I click on forums, it appears I'm logged in but if I try to register for a tournament, it asks me for my password which I put in and nothing happens. Are there 2 passwords, one for the site and the other for poker ? This is a brand new laptop and new Windows 10 install. Why am I having so much trouble here ? I have zero problems with any other site and I don't want to lug my old laptop out just to play here so if this can't be fixed, I'm moving on.
 

BigC

New Member
Aug 20, 2017
798
249
FatChips
7,046,237.10
Kentucky
FatChips
7,046,237.10
#3
I have to click log in and then another window with my password appears...Says log in...So i essentially click log in twice,to get logged in....
Most sites use cookies nowadays but i am sure you knew that Vic...
I hope i helped geez bud i sure hate to cya move on over this.....PM (fatcat) Joe he will help ya out i am sure....

RRP bud
 
Last edited:

Vicvector

New Member
Aug 24, 2017
183
100
FatChips
1,414,119.79
67
Shasta Lake
FatChips
1,414,119.79
#5
Thank you guys for responding. I like Edge and Firefox. I don't like Chrome (it's a Google thing with me). I want to retire my old laptop, maybe give it to someone in need. I don't understand why I'm having problems here. It just frustrates me and I wonder if it is worth the aggravation EVERY TIME I try to use this site. My guess is there might be a problem with my account on Fatcats end as I never have issues with any other site.
 

FatCat

Administrator
Staff member
Aug 19, 2017
360
185
FatChips
812,611.05
FatChips
812,611.05
#6
If everything worked on your old laptop and now wont work on your new one then I doubt its a problem with your account.
There is only one password, If your being prompted for a password after you log in and then again when you register then the cookies are being erased some how.

Open which ever browser your having the issues with.
Press F12 to open the console.
Open the poker lobby and register for a tournament.
Copy the console log a paste it here (or take a screenshot).

There will be some error messages because of missing fonts. But if there is anything wrong with the site communicating with your account to your computer, It should have something in the log for me to go by.
 

Vicvector

New Member
Aug 24, 2017
183
100
FatChips
1,414,119.79
67
Shasta Lake
FatChips
1,414,119.79
#7
Here is the screen I get when trying to register for a tourney. Says please wait after putting password in. Sunny says I'm at the table but I can't get in to play. This is with Chrome. I can't open the console with F12. To the left of the Fatcat URL it says Not Secure with a red triangle. loginfatcat.jpg
 
Last edited:

FatCat

Administrator
Staff member
Aug 19, 2017
360
185
FatChips
812,611.05
FatChips
812,611.05
#10
That is for tables that is password protected. That is meant to stay blank.
Make sure your using the secured part of the site.
be sure to type in https://www.teamfatcat.com with the https://

Everything is meant to stay secured. Your supposed to be redirected from http:// to https://
 

Vicvector

New Member
Aug 24, 2017
183
100
FatChips
1,414,119.79
67
Shasta Lake
FatChips
1,414,119.79
#11
That is for tables that is password protected. That is meant to stay blank.
Make sure your using the secured part of the site.
be sure to type in https://www.teamfatcat.com
Both browsers had www.teamfatcat.com. They are now https://www.teamfatcat.com and the site works perfectly. I'm sorry for all the emo and for you having to spend valuable time on this. I feel like a complete idiot for not checking the https://. So much for my computer expertise. Sorry again and Happy New Year.
 

FatCat

Administrator
Staff member
Aug 19, 2017
360
185
FatChips
812,611.05
FatChips
812,611.05
#12
Not your fault, If its happened to you then it could happen to someone else. I need to find out why the redirect isn't working.